Ir a contenido

Las frases de los candidatos

Palabra de José

José Montilla

26 de noviembre

8.45 h: "Avui el darrer dia de campanya comença amb els treballadors del 1er torn de la SEAT per refermar el meu compromis amb el futur industrial i la sortida de la crisi amb garanties socials"

17 de noviembre

14.00 h: "El meu Govern seguirà impulsant la simplificació administrativa , reduint els tràmits a ciutadans i empreses. Aquesta mateixa setmana la Unió Europea ens acaba de reconèixer com una de les millors administracions electròniques d¿Europa."

16 de noviembre

17.50 h: "Avui a Mataró parlaré sobre els castells, que com la Patum, han estat declarats Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Un gran reconeixement per la nostra cultura!"

9.40 h: "Al finalitzar la propera legislatura totes les empreses de més de 30 persones hauran de tenir implantades mesures efectives per a la igualtat: conciliació, teletreball, flexibilitat horària, igualtat salarial a igual mèrit..."

15 de noviembre

18.45 h: "Millorar la vida dels barris, la convivència i les oportunitats de feina és el que més em preocupa."

17.20 h: "Enfrontar comunitats i cultures per benefici electoral, o pel rèdit fàcil d'un titular, ho ha fet la dreta durant tota la legislatura. Quan ho fa l'esquerra és igual de criticable i lamentable".

14 de noviembre

11.37 h: "Allà on vaig, veig gent i un país d esquerres i progressista. No permetré que governi la dreta dura o maquillada".

13 de noviembre:

11.23 h: "Estem arribant a Tarragona. Fa un dia magnífic. La premsa recull les nostres posicions. He rebut moltes trucades. ¡Seguim avançant!"
 

12 de noviembre:

9.00 h: "Un milió i mig de ciutadans no sap encara què votarà. Queden 15 dies. Tot és possible!. Estic més animat que mai."