Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Les alternatives que ofereix Rodalies per les obres a la R2 Nord no em porten a la meva destinació

Archivo - Estació de Rodalies Renfe

Archivo - Estació de Rodalies Renfe / Epi_rc_es

Aquest dilluns, a l'estació hi havia un cartell amb una actuació prevista a la línia R2 Nord durant 12 setmanes, des del 17 de setembre fins al 10 de desembre. A resultes d'aquesta infraestructura, que fa més de 10 anys que hauria d'haver estat finalitzada, i per la complexitat de l'obra, tots els trens que venen des de Maçanet-Sant Celoni-Granollers finalitzen el seu trajecte a l'estació de Sant Andreu Comtal.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Les alternatives de transport per a tots els viatgers son una llançadora cada 15 minuts fins a la Sagrera (aquesta parada no és cap de les anul·lades); la línia 1 del metro i, per la gent de Granollers, un autobús directe a la Sagrera. Com a usuari amb destinació al passeig de Gràcia em sorgeixen diverses reflexions. Durant tres mesos, l'alternativa de transport em porta a un lloc que no és la meva destinació. No és possible oferir realment un enllaç entre Sant Andreu i Passeig de Gràcia parant a Clot, que és el tram real afectat?

Conec l'estació de Sant Andreu i sabent el nombre de persones que agafen aquesta línia, serà capaç el tren d'absorbir el volum de gent que haurà de baixar de cop tren rere tren? No es podia fer part de l'actuació al juliol i a l'agost per minimitzar-ne l' impacte entre els usuaris? S'ha pensat en algun tipus de compensació? Ja que les persones tindrem un impacte en temps molt alt en no existir aquesta alternativa directa que cobreixi el trajecte original. Tractar així als usuaris ens ha d'animar a fer us del transport públic?

Participaciones de loslectores

Másdebates