Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Ja no sabem què menjar

Amaia Torras Rodríguez

Primer van ser les vaques boges, després el peix que conté mercuri,  més tard els vegetals que porten pesticides, els pollastres amb hormones i, per últim, la OMS  ens informa de que la carn vermella i els elaborats càrnics  (embotits) són cancerígens. Aleshores, què mengem?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Crec que el que hauria de fer la OMS és controlar la producció i  l'alimentació dels animals. S'hauria de prohibir que es pogués  injectar hormones als animals, i controlar el tipus d'alimentació que  se'ls dona. Als pagesos, se'ls hauria d'obligar a fer servir pesticides, insecticides i compostatges naturals, i prohibir els  productes químics

Però perquè no es fa tot això? Molt senzill. Si es prohibeixen els productes químics i les vacunes que posen als animals, les grans empreses químiques i farmacèutiques, deixarien de guanyar els milions que guanyen i s'haurien d'adaptar a la producció de productes naturals per sobreviure. En resum, són més important els milions que deixarien de guanyar les  grans empreses multinacionals que la vida i la salut de la  població. Ara bé, els directius i propietaris d'aquestes empreses haurien de saber que també s'ho mengen, i els seus fills.

Participaciones de loslectores

Másdebates