Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Vianants i ciclistes han de poder conviure

Ciclistas en el carril-bici del paseo de Sant Joan, en Barcelona, este miércoles.

Ciclistas en el carril-bici del paseo de Sant Joan, en Barcelona, este miércoles. / FERRAN NADEU

Són molts els vianants que, sense adonar-se'n, caminen pel carril bici o esperen el semàfor just en el mateix carril, impedint el pas a tota persona que vagi sobre rodes, i provocant que aquestes s'enervin, però també són moltes altres les que anant en bicicleta o patinet pel carril bici no respecten els senyals de cedir el pas que hi ha en cada encreuament, tocant el clàxon o escridassant a qualsevol que se li creui.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Tant com a vianant, ciclista o noia que va amb patinet, he viscut qualsevol d'aquestes situacions, i he pogut comprovar que els ciutadans de Barcelona en aquest aspecte cada cop som menys tolerants. Sembla que Barcelona vagi encaminada a assemblar-se a Amsterdam, la ciutat de les bicicletes, on els ciclistes tenen prioritat a la ciutat. En aquest sentit, crec que la cosa no va de qui té més prioritat sinó de ser més flexibles i comprensibles els uns amb els altres.

Participaciones de loslectores

Másdebates