Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'exposició '55 urnes per la llibertat'

Manifestación en Barcelona por el aniversario del 1-O, el 1 de octubre del 2018

Manifestación en Barcelona por el aniversario del 1-O, el 1 de octubre del 2018 / FERRAN NADEU

'55 urnes per la llibertat' és el títol de l'exposició que fins al 15 de febrer es pot veure a la Fundació Fita de Girona. El títol que fa referència a les 55 urnes que cada autor ha interpretat artísticament. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Partint d'un mateix objecte s'arriba a modificacions ben diferents, però, en totes les obres hi ha la voluntat de fer significatiu el seu simbolisme que ve de la definició d'urna i el dret a exercir el que aquesta comporta. S'acompanya a la mostra d'un petit llibret on hi ha una imatge de cada urna treballada junt amb l'explicació de la intenció de l'artista.

D'aquesta manera el simbolisme de l'acció queda concretat amb les paraules i es pot arribar millor al seu enteniment. Tot i que algunes de les accions són molt evidents perquè estan relacionades amb tota la repressió i manca de llibertat viscuda durant la jornada del referèndum de l'1-O.

És una exposició que es va inaugurar a Perpinyà, que després ha estat exposada a l'Arts Santa Mònica de Barcelona, i que continuarà el seu itinerari un cop acabada a Girona.

Participaciones de loslectores

Másdebates