Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Estem indignats pel mal servei de tren: en lloc de tanta disculpa, millorin la situació!"

Aglomeraciones en el primer laborable del corte de la R-2 Nord y la R-11de Rodalies

Aglomeraciones en el primer laborable del corte de la R-2 Nord y la R-11de Rodalies / FERRAN NADEU

Vuit de setembre. Tot i que no és l'habitual, avui entro a treballar més tard. Agafo el tren de les 10:31, al cap de pocs minuts ens anuncien que per causa d'una avaria no saben quant trigarà a sortir el tren. Immediatament sento alguns comentaris de passatgers entre enfadats i resignats. Uns quants no ho dubten i baixen del tren, alguns amb grans maletes. Però, al cap d’una estona, en aquesta ocasió, i per sort, no toca: sentim el xiulet de les portes i el tren es comença a moure. Ens mirem amb cares d’alleujament, avui ens hem lliurat! El dia següent ja seria una altra història... el que va passar és indignant, una autèntica vergonya.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Darrerament, ha sortit als mitjans que un de cada tres dies hi ha problemes a la xarxa de Rodalies, i a sobre hem d’escoltar comentaris absurds del portaveu de Renfe, comparant els endarreriments de la Renfe amb les retencions que pateix la gent que agafa el cotxe. Algú li podria explicar que el tren és un transport públic amb uns horaris marcats per normativa? És un servei públic que tots paguem perque funcioni correctament. Això enerva al més temperat. Tenim més paciència que tot el santoral al complert. Agafar el tren és com una loteria, el problema és que perdre la loteria en aquest cas pot significar greus problemes a la feina si no tens alternativa.

Per si fora poc, ara ens venen amb les alteracions per les obres de Sagrera. Per què no han començat les obres a l’estiu? No deixa de ser un fet curiós que justament hagi coincidit amb l’abonament gratuït de Renfe. I com sempre, ens tocarà patir novament als usuaris. Les alternatives que ens ofereixen són insuficients, ja les hem començat a patir. Agafar el tren està suposant un canvi radical, no previst, i molts usuaris optaran pel cotxe, engreixant cada vegada més les vies rodades. Així que, en lloc de tanta disculpa, passin a l’acció per millorar la situació!!

Participaciones de loslectores

Másdebates