Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"A la Generalitat la llengua no li importa, només la fa servir quan li interessa"

Manifestación en defensa del catalán en la escuela

Manifestación en defensa del catalán en la escuela / JORDI OTIX

El català està més baix que l'aigua dels pantans. La caiguda és en picat i les estadístiques sobre ús i coneixement caurien 20 o 30 punts si es fessin ben fetes. Veure com un sindicat de taxistes, espanyol, ho fan tot en castellà, dubto que molts dels seus afiliats tinguin el nivell, demani a la Generalitat (per motius purament gremials) que exigeixin el català al col.lectiu amb uns mínims molt mínims (no s'entén que no hi fossin) i que la Generalitat respongui fent un test que la meva mascota aprovaria, indica en mans de qui estem i potser es hora que obrim els ulls.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Sanitat, justícia, ensenyament, comerç, treball, serveis, oci, mitjans de comunicació, cultura, caus, cinema, infants i joves, transports públics... Miris on miris, cap avall, sense aturador, el català no es defensa per por dels de sempre, no s'exigeix, no es protegeix i anem pel pedregar, la caiguda és vertical, amb un Govern que es diu nacionalista, deu ser-ho, però d'allà.

Sempre he dit que a la Generalitat la llengua no li importa, només la fa servir quan li interessa.

Participaciones de loslectores

Másdebates