Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els lladrucs dels gossos després dels petards

Un dueño en una tienda de petardos, con su perro en brazos

Un dueño en una tienda de petardos, con su perro en brazos / ALBERT BERTRAN

Cada any, per a la revetlla de Sant Joan, s'escolten petards que es tiren a diferents hores del dia i, com a resposta immediata, els lladrucs dels gossos que protesten per aquest soroll tan fort per a la seva oïda.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Lladrucs que parlen de patiment, un fet que cada any els toca constatar a moltes persones que tenen gossos i que tant temen els dies previs a la revetlla; perquè una cosa és concentrar el soroll de l'esclat dels petards una nit o dues, i l'altra que duri setmanes i a qualsevol hora o moment.

Clar que ara, amb el Mundial en joc, és possible que es multipliquin aquesta mena de celebracions que et fan compartir t'agradi o no aquest esport, l'equip guanyador o l'hora escollida per fer-ho.

Sigui com sigui, a cada petard li succeeix una llarga queixa canina que fa posar els pels de punta, fins i tot a aquells que ens fan respecte aquests animals.

Participaciones de loslectores

Másdebates