Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Si la Diputació necessita dos anys per fer un estudi, que prorrogui la llicència del bar del cim de La Mola"

Las mulas bajando a buscar comida para abastecer al restaurante de la Mola

Las mulas bajando a buscar comida para abastecer al restaurante de la Mola / Anna Mas

Més de 10.000 firmes clamen la continuïtat del bar-restaurant situat al cim de La Mola, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt. La Diputació dona com a excusa que dit bar-restaurant és el culpable de la massificació de gent que hi puja cada setmana, però no recorda que fa més de 60 anys el cim eren runes, sense teulats, on ara hi ha el restaurant, i que els responsables del bar -en aquella època només hi havia servei de bar- van ser els artífexs de la seva reconstrucció i dinamització.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Sembla que la Diputació també dona com a excusa de la seva voluntat de tancament que necessita dos anys per fer un estudi del que s'hi pot fer allà dalt. Si sabien que hi havia coses que no els agradaven, per què ara diuen que necessiten dos anys per fer l’estudi? I què és el que no els hi agrada? I jo em pregunto, per què no van començar aquest estudi dos anys enrere? Si necessiten dos anys per fer un estudi, que prorroguin de moment per dos anys la llicència dels gestors de l'actual bar-restaurant i després ja es farà el que calgui.

Per la desídia d’uns funcionaris en fer l’estudi amb temps i ordre, ara es vol castigar als responsables que gestionen el bar-restaurant. Ja a principis d’aquest segle, la Diputació va intentar revocar la llicència al bar-restaurant però aleshores, amb només 2.000 firmes es va aconseguir la continuïtat de la família Gimferrer al davant del bar-restaurant. No serà que la Diputació, o la direcció del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac ja tenen al calaix el recanvi per concedir la nova llicència de bar-restaurant ?

Participaciones de loslectores

Másdebates