Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La CUP i la Catalunya del 'sí però no'

Més que un esperpent, això de l'empat a 1.515 de l'assemblea de la CUP  sembla  una innocentada de mal gust que ens deixa en ridícul com a  país i com a societat.

Entretodos

Publica un artículo sobre Mas y la CUP

¿Qué debe hacer Mas tras la asamblea de la CUP? Envíanos tu opinión

Si JxSí ja va ser un error monumental de càlcul,  ara la CUP, que tenia claríssim que votaria que 'no' a la investidura  d'Artur Mas com a president de la Generalitat, s'ha deixat endur per les pressions mediàtiques i polítiques  del sobiranisme oficial i ha caigut en la seva trampa, afegint-se al  'sí però no' tan típic del nostre país.

Volem un nou país i en canvi  estem disposats, en un atac d'amnèsia col.lectiva difícil d'entendre,  a lliurar el país a un president amb pressumptes vincles amb la imatge  de corrupció de l'antiga CIU i a denigrar un dia si i un altre també  a una formació com la CUP, que fins el diumenge dia 27 de desembre  s'havia mantingut ferma en la seva postura, oblidant el què són i el  què representen aquesta gent, ras i curt, una part molt important de  la societat civil catalana menystinguda i marginada durant els anys daurats del 'pujolisme'. És que encara no ho em entès ?.

Participaciones de loslectores

Másdebates