Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La CUP i la antidemocràtica maquinària espanyolista

L'article 155 per la via encoberta és el que s'aplica amb  l'intervenció de l'Estat espanyol amb tota la seva maquinària  institucional i en tots els àmbits possibles (financer, sobretot,  social, escolar, llingüístic, cultural...). A tot això, la CUP  s'està implementant com a part d'aquesta antidemocràtica maquinària  espanyolista.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Molts ciutadans mai hem votat a Mas com a opció política  per al nostre país, per motius diversos. Les idees són liures i la  llibertat d'expressió és la millor bandera que pot avalar un país en  qualsevol democràcia moderna. Però això no treu que el màxim actiu del  procés cap a la independència, i cada dia més, és l'actual president  en funcions de la Generalitat de Catalunya. 

Negar aquesta evidència és habilitar la militància al sector més ranci i reaccionari del PP. I, en aquest sentit, la dilatació en el temps de la investidura del  senyor Artur Mas com a nou president és la millor estratègia de  l'Estat espanyol en l'agressió permanent a les institucions catalanes.  

Només quedaria preguntarse: ¿des de quan militen de forma encoberta al  Partit Popular els principals responsables, irresponsables històrics  (per no dir embogits, per tenir tot un país pendent d'ells), dirigents  de la CUP?

Participaciones de loslectores

Másdebates