Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Jo ja no hi crec, en aquest procés

Veig moltes mostres d'alegria per l'acord entre Junts pel Sí i la CUP, però jo no n'estic gens, crec que el procés neix viciat, no neix d'un acord per sumar, neix d'un acord per excloure, neix d'un xantatge flagrant, neix de avantposar els criteris d'una minoria per damunt dels d'una majoria. Què ens espera a partir d'ara? Cada vegada que aquesta minoria vulgui imposar els seus criteris tornarà a fer xantatge a la majoria? D'això n'estic segur, si s'ha cedit un cop es tornarà a cedir, o això es el missatge que se'ls, i se'ns, ha donat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

S'ha deixat el procés en mans d'uns impresentables, que han posat els seus criteris per damunt d'un criteri de país, de sumar i no de restar, de incloure i no de vetar o excloure. I ho continuaran fent.

Estic molt decepcionat, i sincerament crec que això no ens portarà a res, i que ja s'ha perdut una oportunitat única, ja que personalment em veig exclòs d'aquest procés. I com Jo molta gent. No hi crec amb aquest procés, no m'identifico amb ell, no neixent d'aquesta manera.

Participaciones de loslectores

Másdebates