Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Cal evitar les prohibicions provocadores i les exhibicions que provoquen

Varios aficionados azulgranas exhiben sus ’estelades’ en el estadio Dinamo Arena de Tiflis (Georgia), escenario de la final de la Supercopa de Europa.

Varios aficionados azulgranas exhiben sus ’estelades’ en el estadio Dinamo Arena de Tiflis (Georgia), escenario de la final de la Supercopa de Europa. / EFE / KIKO HUESCA

Martín Martínez Martínez martínmm

Fa anys, en una festa organitzada per un partit polític, a la que jo assistia amb el meu grup, un parells de joves, es va apropar a nosaltres, i gesticulant molt, i utilitzant un to desagradable, ens van dir: «Som independentistes, què passa?». Recordo que em va molestar. Tot i que defenso la llibertat d'expressió! No fa massa, li van xiular al rei al camp del Barça. Recordo que em va molestar. To i que defenso la llibertat d'expressió. Fa dos o tres mesos, vaig veure que havien col·locat una estelada a la façana del bloc on tinc el meu habitatge. Recordo que em va molestar. Tot i que defenso la llibertat d'expressió.

Tot això ho dic perquè quan hi ha dos grups enfrontats, que han de compartir espai, durant un temps, la bona educació exigeix que s'evitin les exhibicions provocadores. Dic la bona educació! No dic que que les autoritats hagin d'impedir que la gent es manifesti! No dic això! .

Parlant de provocació!: «Cal dir que la prohibició de les estelades, a les grades, d'el Vicente Calderón, és una mica provocadora. I electoralista!». Cal dir també, que considerant que visquem en una Catalunya dividida, l'actuació de certes entitats també és provocadora. Em refereixo a les organitzacions que reparteixen xiulets i banderes independentistes per protestar. Per protestar en espais limitats, on han de conviure les dues tendències.

Participaciones de loslectores

Másdebates