Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'un veí de L'Hospitalet: "Necessitem verd a tota la ciutat"

Vecinos de L’Hospitalet se manifiestan para reclamar que no se talen los árboles de la calle Doctor Martí Julià.

Vecinos de L’Hospitalet se manifiestan para reclamar que no se talen los árboles de la calle Doctor Martí Julià. / Laura Guerrero

En primer lloc, gràcies a tothom que ha defensat l’arbrat del carrer del Doctor Martí i Julià de Collblanc i La Torrassa. Un autèntic refugi climàtic de l'Hospitalet de Llobregat que no pot desaparèixer. Fa una setmana l’ajuntament va comunicar pels mitjans que mantindria els arbres del carrer. S’han registrat més de 100 instàncies i fins al moment no hem rebut resposta al respecte. Gràcies per la col·laboració veïnal.

Entretodos

¿Eres vecino de L'Hospitalet? Háblanos de tu ciudad

Publica en Entre Todos tu experiencia en primera persona vinculada a la gran ciudad catalana

Demanem millorar la gestió del patrimoni verd, augmentar l’arbrat principalment als barris d'alta densitat i solucionar la mancança d’ombra a la carretera de Collblanc. Recordem que el Parc La Torrassa amb milers de metres quadrats de zona verda resten abandonats des de fa més de 25 anys.

No podem permetre la destrucció del patrimoni natural de la nostra ciutat. Fa una setmana que va començar unes obres al carrer del Doctor Martí i Julià en el tram de la Rambla Catalana i Carrer Mare de Déu Desemparats i no han protegit els arbres. La responsabilitat de l’Ajuntament és fer complir la normativa. Per a què serveix el protocol de protecció de l’arbrat?

Necessitem verd a tota la ciutat, necessitem salut.

Participaciones de loslectores

Másdebates