Giráldez, molest amb la trucada a Alexia

Alexia Putellas, durant un entrenament d’aquesta temporada. | @FCBFEMENI

Alexia Putellas, durant un entrenament d’aquesta temporada. | @FCBFEMENI / LAIA BONALS

Por qué confiar en El PeriódicoPor qué confiar en El Periódico Por qué confiar en El Periódico

Jonatan Giráldez va tornar a ser el portaveu del club. Aquesta vegada, el tècnic blaugrana va ser la primera veu que des del club valorava la trucada de la selecció espanyola a Alexia Putellas per a aquesta concentració malgrat que encara no ha rebut l’alta mèdica.

Com sempre, el míster blaugrana va ser clar. «La informació que tenia per part del club el dia del partit contra el Llevant era que no aniria convocada. Quan surt la llista l’endemà i hi ha Alexia, entenc que hi ha algun tipus de conversa», va explicar el tècnic.

Després de conèixer la notícia, Jonatan Giráldez es va confessar sorprès: «No sé quines persones han estat involucrades, però ha sigut una sorpresa a nivell personal. Entenc que no depèn de mi ni del club. El que vam fer, com cada vegada que hi ha una convocatòria, va ser enviar un informe de l’estat actual de la jugadora. A partir d’aquí, tot el que tingui a veure amb la trucada i amb el fet que vagi convocada són qüestions que s’han de preguntar allà».

«No he de respondre jo si té sentit que jugui o no. El que passi durant aquest període no és la meva responsabilitat», va acabar dient Giráldez.