Dabone corona el Barça en la Minicopa

Mohamed Dabone luchando un balón en la final de la 20ª edición de la Minicopa Endesa celebrada en el Martín Carpena de Málaga

Mohamed Dabone luchando un balón en la final de la 20ª edición de la Minicopa Endesa celebrada en el Martín Carpena de Málaga / Europa Press

Por qué confiar en El PeriódicoPor qué confiar en El Periódico Por qué confiar en El Periódico

La Minicopa Endesa de Màlaga ja té un nou campió. El Barça es va imposar ahir al Reial Madrid per 78-89 amb el Martín Carpena com a teló de fons, que va escriure el seu nom en la història del torneig. El conjunt blanc va mantenir viu el pols, però una segona part brillant de Mohamed Dabone –22 punts, 26 rebots i 48 de valoració a la final– van pintar de blaugrana el trofeu.

No va decebre en absolut la final. Tots els focus a què calia prestar atenció van brillar. Dabone, de 12 anys i 2,08 m, es va apropiar del partit, tot i que no va estar tan còmode com en altres partits.

A més, el pivot de Burkina Faso va escriure el seu nom en la història de la Minicopa al coronar-se com a MVP de la competició i a l’entrar en el quintet Ideal. Tots els focus estaven col·locats sobre ell des de l’inici i va demostrar que estaven justificats des del primer minut. No només per la seva superioritat en centímetres, sinó també per l’exuberància que va demostrar a la pista.

Suscríbete para seguir leyendo