• Lunes 19 abril 2021, 12:14 h

elPeriódico.com

Regístrate | Iniciar sesión

PERIODISMO

Respuesta de Xavier Graset a la sobrina de J. M. Bultó

Jueves, 24 de diciembre del 2015 Xavier Graset (Barcelona)

En resposta a la carta de Lucía Bultó 'Sastre le adosó una bomba en el pecho y lo hizo estallar'

Lamento profundament l’enuig i disgust que us han generat l’entrevista que vam fer al programa Més 324, al Canal 324. Com a professional dels mitjans de comunicació sempre he rebutjat –i ho segueixo fent- la violència i aquells que la utilitzen, i sóc conscient que l’aplicació de la justícia, i el compliment d’una condemna, no poden substituir el dolor de la vostra família.

Permeteu-me que us expliqui que haver convidat a Carles Sastre respon a criteris d’actualitat, donat  que aquesta persona era el primer signant d’un manifest que abonava una entesa d’acord per formar un Govern a Catalunya, tal com havíem anat informant tota la jornada el Canal 324, ja que el mitjà en qüestió realitza un seguiment diari de la situació política que viu Catalunya.

El convidat –vinculat en el seu moment a l’organització terrorista ja dissolta Terra Lliure, i havent abandonat la violència i complert una condemna judicial de privació de llibertat  que va finalitzar fa 20 anys actualment és sindicalista i fou candidat per una formació política a les eleccions dels 2012 al Parlament de Catalunya- podia oferir-nos la visió d’algú que actualment està implicat en política per vies pacífiques i que aquell dia era notícia, malgrat el seu passat.

Si hi va haver alguna expressió poc afortunada durant l’entrevista, li demano sinceres disculpes, a vostè i la seva família, ja que em mereixen el màxim grau de respecte.Si quiere debatir sobre este tema, escríbanos aquí

EL PERIÓDICO publica opiniones, réplicas y sugerencias de interés general, respetuosas hacia las personas e instituciones. Las cartas enviadas podrán ser extractadas. Aun así, resulta imposible publicarlas todas. Para publicarlas, EL PERIÓDICO se reserva la posibilidad de pedir datos adicionales como DNI, domicilio y teléfono con el fin de contrastar su contenido y la identidad del autor. No se mantendrá correspondencia por correo electrónico ni se atenderán visitas o llamadas telefónicas sobre cartas o comentarios no publicados en cualquiera de los soportes de EL PERIÓDICO.
QUEJAS: Los lectores pueden expresar sus quejas al diario o bien al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC solo cuando consideren que se han vulnerado los principios recogidos en el Código Deontológico, por el tratamiento que dan los medios informativos sobre los diferentes temas. Pueden dirigirse al Consell de la Informació de Catalunya llamando al 93 317 19 20.