• Lunes 19 abril 2021, 12:14 h

elPeriódico.com

Regístrate | Iniciar sesión

POLÍTICA

On està la responsabilitat de la CUP?

Martes, 29 de diciembre del 2015 Antoni Tort (Barcelona)

Els hi dono les gràcies més sinceres, per l'exemple que han donat, de manera fefaent, de com funciona un partit que entén la democràcia, únicament, segons el seu criteri i la seva voluntat. Estic totalment d'acord en què hi ha d'haver un ideari, un, com es diu ara, full de ruta i una fita, però també és molt cert que en tots els fets de la vida hi ha d'haver flexibilitat, i en política i democràcia en fa falta molta, car en cas contrari el que estem imposant és únicament el nostre parer i opinió i, això, és una dictadura.

Aquest partit ha volgut, des del seu inici, que fossin els altres qui modifiquessin el seu plantejament, i no em vinguin amb l'excusa que les bases, el tronc, la pinya o el que sigui són els que ho han decidit. A l'assemblea, molta, però molta casualitat que hi hagués un empat tan exacte; com ho vareu fer? Estaven les cadires numerades i de tal a tal havien de dir si i les altres no? O vareu jugar amb més o menys abstencions fins a quadrar els números? Membres d'aquest partit, no ens creiem aquest resultat.

I heu demostrat, també i de manera contundent, que el primer que us importa sou vosaltres, després el partit, i el País queda, si cal, en últim lloc. Si veritablement Catalunya fos important, suposo que haguéssiu actuat d'una altra manera i no tan egoista com ho heu fet. Portem, gràcies a la CUP, tres mesos d'incertesa, sense govern, un munt de catalans decepcionats i un procés encallat. Això és ser responsable?

Ja se que totes les crítiques que heu rebut us deuen entrar per una orella i sortir per l'altra, però estic segur que hi ha membres del vostre grup que no estan d'acord amb tot el poti-poti que heu muntat, i que en les properes eleccions votaran a partits sobiranistes seriosos. El Parlament de Catalunya i el nostre País no són el lloc més adient per jugar a la política.

Llegeix més cartes i publica un article a Entre TotsSi quiere debatir sobre este tema, escríbanos aquí

EL PERIÓDICO publica opiniones, réplicas y sugerencias de interés general, respetuosas hacia las personas e instituciones. Las cartas enviadas podrán ser extractadas. Aun así, resulta imposible publicarlas todas. Para publicarlas, EL PERIÓDICO se reserva la posibilidad de pedir datos adicionales como DNI, domicilio y teléfono con el fin de contrastar su contenido y la identidad del autor. No se mantendrá correspondencia por correo electrónico ni se atenderán visitas o llamadas telefónicas sobre cartas o comentarios no publicados en cualquiera de los soportes de EL PERIÓDICO.
QUEJAS: Los lectores pueden expresar sus quejas al diario o bien al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC solo cuando consideren que se han vulnerado los principios recogidos en el Código Deontológico, por el tratamiento que dan los medios informativos sobre los diferentes temas. Pueden dirigirse al Consell de la Informació de Catalunya llamando al 93 317 19 20.