• Lunes 19 abril 2021, 12:14 h

elPeriódico.com

Regístrate | Iniciar sesión

SERVEIS

Més d'una setmana esperant un correu "express"

Martes, 29 de diciembre del 2015 Enric Alfonso (Salou)

Fa dies que espero un paquet postal que el venedor va escollir enviar-me a través de Correos Express. Com que el primer cop que me'l van voler lliurar jo no era a casa, em van deixar un avís que m'instava a demanar, via Internet o telèfon, una altra data i hora per portar-me'l. Així ho vaig fer, però quan va arribar el moment no me'l van dur, ni tampoc unes hores més tard. Vaig fer el seguiment del meu paquet a la web corporativa de Correos Express i em vaig sorprendre en comprovar que no havien tingut temps de fer el lliurament al meu domicili: "sin tiempo para efectuar el servicio". Vaig trucar al número de telèfon que apareix al paperet d'avís i, després de prémer disset mil tecles i asteriscs, vaig poder parlar amb una operadora que em va dir el que ja sabia: que no havien pogut venir, i va afegir que en aquestes dates nadalenques no donen abast.

Vaig decidir aleshores desplaçar-me fins a l'oficina de Correos per recollir el meu paquet bloquejat. L'oficina només obre els matins, quan estic treballant, o sigui que vaig haver d'esperar-me al dissabte, que és quan lliuro. Allà em van dir que, tot i que Correos Express pertany al Grupo Correos, ells no hi tenen res a veure, i que hi truqués per telèfon. Com que això ja ho havia fet, vaig tornar a triar per Internet un altre dia i una altra franja horària per fer-me el lliurament, però tot plegat s'ho van passar pel folre dels pantalons i van venir quan els va rotar, o sigui, quan jo no era a casa. Això sí, van tornar a deixar-me el paperet amb l'avís.

L'endemà vaig repetir la sol·licitud a través de la web i vaig romandre tancat a casa durant la suposada franja horària en què havien de venir. Correos Express, però, va continuar fidel al seu pla de treball, és a dir, tampoc no es van presentar a casa meva. Sí que ho van fer l'endemà, quan jo era a treballar. I, és clar, em van deixar el paperet. Ja he perdut el compte de quants en tinc. Han passat vuit dies des que el paquet va sortir del seu lloc d'origen, i no se què fer per sortir d'aquest bucle absurd i aconseguir que me'l lliurin d'una vegada. Ja no el rebré a temps, malgrat haver pagat jo el cost de l'enviament "express".

Enteneu, ara, perquè en aquest país ens va com ens va?

Llegeix més cartes i publica un article a Entre TotsSi quiere debatir sobre este tema, escríbanos aquí

EL PERIÓDICO publica opiniones, réplicas y sugerencias de interés general, respetuosas hacia las personas e instituciones. Las cartas enviadas podrán ser extractadas. Aun así, resulta imposible publicarlas todas. Para publicarlas, EL PERIÓDICO se reserva la posibilidad de pedir datos adicionales como DNI, domicilio y teléfono con el fin de contrastar su contenido y la identidad del autor. No se mantendrá correspondencia por correo electrónico ni se atenderán visitas o llamadas telefónicas sobre cartas o comentarios no publicados en cualquiera de los soportes de EL PERIÓDICO.
QUEJAS: Los lectores pueden expresar sus quejas al diario o bien al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC solo cuando consideren que se han vulnerado los principios recogidos en el Código Deontológico, por el tratamiento que dan los medios informativos sobre los diferentes temas. Pueden dirigirse al Consell de la Informació de Catalunya llamando al 93 317 19 20.