Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Per acabar amb la corrupció no n'hi ha prou amb cassolades

Estem assistint a una situació cada vegada més greu. A més a més dels grans dèficits crònics en  estructures socials, sanitàries, escolars, en el crèdit democràtic, en les estructures que fan funcionar el país (trens, carreteres, energies...), ara sembla que la impunitat en les estructures de la justícia s’està refermant.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La tolerància cap a la corrupció, que va des dels impagaments del IVA a les grans operacions de grups financers i de personatges que mouen grans quantitats de diners en especulació, que els representa uns enriquiments vergonyosos. No anem bé. El poble assisteix astorat, irritat, al que passa davant els seus ulls i el que senten les seves oïdes, però com a manifestació del seu malestar només proposa fer cassolades a les nits.

Estem rodejats de llops, i només se’ns acudeixen com a protesta unes ingènues i puerils cassolades? No. Per a quan altres manifestacions que portin als poders fàctics i als  estructurals a veure, i per tant a creure, que alguna cosa profunda es mou? No ens en sortirem només amb cassolades.

Participaciones de loslectores

Másdebates