Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Farta de les festes alternatives de Gràcia

Veïns del carrer Fraternitat de Baix celebren el primer premi en el concurs de carrers decorats de Gràcia.

Veïns del carrer Fraternitat de Baix celebren el primer premi en el concurs de carrers decorats de Gràcia. / ÁLVARO MONGE

Soc veïna de la plaça del Nord a la Vila de Gràcia. Enguany, els que habitem els voltants d'aquesta plaça estem de sort, doncs sense ser de cap comissió de festes, sense que se’ns hagi consultat i ni tan sols comunicat, acollim les festes alternatives del barri de Gràcia. És a dir, no surten al programa de festes i els veïns no estem implicats en la seva organització.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Davant de la nostra impotència i indefensió,  patim 12 hores diàries de música a un volum inadmissible i perjudicial per la salut auditiva i mental. L'ajuntament ha donat permís. Per tant, els veïns i veïnes no tenim dret, en tota una setmana que duren les festes, a estar a casa nostra i fer les activitats normals del dia o de la nit (el luxe de dormir no se’ns permet) sense la constant pulsació dels sons dels baixos.

I direu: “va que sols és una setmana a l'any de gresca”

Convido a qui dona els permisos a passar una setmaneta sense poder anar a dormir abans de les 2 o 3 de la matinada i llevar-se a l'endemà per anar a treballar, a intentar fer una migdiada amb una bateria fent proves de so, o a dinar amb la casa tancada com un bunker a ple mes d'agost per poder tenir una mica de pau.

Senyors, morirem d'èxit a Gràcia? Tenir oasis al mig de la Festa, com fins ara havia estat aquesta plaça, crec que es una bona idea fins i tot per als visitants, però posats a donar autoritzacions, no es poden limitar els permisos a unes hores, uns dies, o a altres activitats menys sorolloses per tal de gaudir tothom.

A aquest pas quedaran veïns a qui respectar? Estem creant unes festes insuportablement divertides, només aptes per a qui ve a passar una estona i infernals pels que ho vivim.

Una mica de sentit comú si us plau.

Participaciones de loslectores

Másdebates