Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

A Catalunya sí que hi ha vots per fer el 'sorpasso' a Espanya

Hemiciclo del Parlament de Catalunya.

Hemiciclo del Parlament de Catalunya. / FERRAN SENDRA

Això s'anima! El Parlament ha aprovat les conclusions de la comissió del Procés Constituent, amb l'amenaça a sobre del Tribunal Constitucional. Ja és hora que els partits es posicionin de veritat sobre la independència i deixin de jugar a fet i amagar, amb si és unilateral, si ha de ser pactat, de si aquí o allà.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Hi ha dos partits que ho han deixat ben clar, Junts pel Sí i la CUP no tenen cap mena de dubte, se la juguen i fort, quedant clar amb les amenaces de Xavier Garcia Albiol al president Puigdemont i al vicepresident Junqueras que "Això no els sortirà de franc". L'advocacia de l'estat i el TC estan esmolant les eines i deixaran anar tot el pes de l'estat sobre els díscols catalans que s'atreveixen a seguir el manament de les votacions del 27-S i pretendre que la sobirania de Catalunya resideix en el seu Parlament i ningú més hi està per sobre. Pedro Sánchez sortint a fer unes declaracions en contra de la resolució del nostre Parlament i fent costat a Mariano Rajoy. I CSQP quin paper juga?

Serà que no s'ha dit per activa i passiva que la independència no és un fi, que no és més que l'eina per poder fer un estat nou. Són tan cecs que no veuen que a Espanya no manaran mai les esquerres, amb l'estructura d'un PP que domina tots els ressorts de l'estat espanyol, un Ciudadanos submís atrapat en les seves contradiccions, un PSOE que fa figa i un Podemos que no acaba de quallar. En canvi a Catalunya sí que es pot donar el 'sorpasso', perquè hi ha prou partits i votants per fer-lo. Parlem de la federació dels pobles espanyols? És l'hora de treure's les màscares i mullar-se. Ara va de debò!

Participaciones de loslectores

Másdebates