Els preferits de DESIRÉE DE FEZ

Movistar Plus+ TE ESTOY AMANDO LOCAMENTE

Movistar Plus+ TE ESTOY AMANDO LOCAMENTE / FERRAN NADEU

DESIRÉE DE FEz

Por qué confiar en El PeriódicoPor qué confiar en El Periódico Por qué confiar en El Periódico

‘La sociedad de la nieve’ J. A.Bayona

«Per la seva precisió formal, l’equilibri entre l’espectacularitat i l’emoció i, sobretot, l’arriscada aposta que fa Bayona per la intimitat i la representació del cos i del rostre en una pel·lícula d’aquesta naturalesa i dimensions».

‘Creatura’  Elena Martín Gimeno

«No hi ha gaire cine que abordi des de la ficció el despertar sexual femení, i encara menys que ho faci amb la naturalitat, la franquesa i el compromís amb els quals ho fa Elena Martín Gimeno. Raons més que suficients perquè guanyi».

Alejandro Marín  ‘Te estoy amando...’

«Té sentit que les primeres pel·lícules siguin personals i que d’alguna manera malgastin entusiasme. Per desgràcia, sovint per raons que escapen als plans dels seus autors, passa poc. En el debut de Marín passa, i cal celebrar-ho».

María Vázquez  ‘Matria’

«És molt difícil el que fa Vázquez a ‘Matria’, on encarna una treballadora gallega que brega amb la precarietat, la soledat i el fracàs. És extraordinària la seva capacitat per abordar sense escarafalls l’inconformisme del seu personatge».

Alberto Ammann  ‘Upon entry (L’arribada)’

«Potser el personatge d’Alberto Ammann no és, a priori, tan vistós com el dels altres nominats. Però la composició que fa des de la més absoluta veritat, entregant-se a la versemblança, mereix ser (encara més) reconeguda».

Suscríbete para seguir leyendo