Puigdemont apunta a «una trama delictiva»

Archivo - El expresidente de la Generalitat y eurodiputado de Junts, Carles Puigdemont, ofrece una rueda de prensa

Archivo - El expresidente de la Generalitat y eurodiputado de Junts, Carles Puigdemont, ofrece una rueda de prensa / Europa Press - Archivo

Por qué confiar en El PeriódicoPor qué confiar en El Periódico Por qué confiar en El Periódico

L’expresident Carles Puigdemont acusa els fiscals del Tribunal Suprem de participar en una «trama corrupta» amb «conductes clarament delictives». Així va respondre a la xarxa social X a la decisió dels fiscals de l’alt tribunal de considerar-lo el responsable d’una organització «terrorista» per Tsunami.

Puigdemont considera que aquesta conclusió respon a dues possibles raons: o es dona credibilitat a «una informació delirant i manipulada dels serveis policials», o bé, sabent que aquesta informació està manipulada, «s’utilitza per a un propòsit purament polític». «Entre jutges, fiscals, policies i determinats polítics i mitjans, abunden els artificiers de l’Estat de dret», va afirmar el dirigent de Junts.

Amb tot, l’eurodiputat de JxCat creu que hi ha la voluntat, per part d’altres instàncies, de «perseguir aquestes conductes, que clarament són delictives». Els fiscals del Suprem han afirmat que l’expresident va assumir el «lideratge absolut» de Tsunami, «un grup organitzat de caràcter terrorista», i, per tant, «els fets encaixen perfectament» en el delicte de terrorisme».

Suscríbete para seguir leyendo