Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Volem Govern ja, la pandèmia i l'economia no esperen"

Pere Aragonés, Laura Borràs y Salvador Illa.

Pere Aragonés, Laura Borràs y Salvador Illa.

Francesc Buixeda Cabré

El dia dels enamorats vàrem votar a Catalunya. Tot i que els resultats obtinguts no han estat del gust de tota la ciutadania, no hi ha cap majoria clara, ara els toca als polítics arribar a enteses o acords que facin possible la constitució del Parlament, proclamació del president i designació del nou Govern. És transcendental aconseguir estabilitat política, que manca des de fa temps: s'acosten èpoques molt complicades, amb dos assumptes que no es poden eludir ni menysprear, com aturar la pandèmia amb urgència i potenciar l'economia, molt perjudicada.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En la situació actual, l'independentisme, si més no de moment, ha de guardar les propostes i iniciatives en aquest sentit i deixar-les que facin solera, com els bons vins i caves, perquè les presses ja hem comprovat a on ens porten i per a més inri la pandèmia ha acabat xafant la guitarra.

Per tant, senyors, amb el deute acumulat que ja tenim i el que vindrà promptament a conseqüència del covid-19, cal aturar-se i fer un replantejament de la situació, tenint en compte atendre prioritàriament la salut de la ciutadania i paral·lelament potenciar l'economia, ambdues de vital importància, i no és possible afrontar-les sense la implicació al 100 per 100 de la classe política.

Superar una situació així de greu, que ens ha sobrevingut sense esperar, ha de servir com experiència i com és lògic s'ha de resoldre amb enginy, dedicació i consecució dels recursos necessaris per fer-ho possible. Per tant, exigim a la classe política, sigui del color que sigui, que faci mans i mànigues per aconseguir-ho. Si ho feu, segur que la població col·laborarà i us ho agrairà; estem molt cansats de sentir sempre la mateixa cançó.

Participaciones de loslectores

Másdebates