Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Tenim sort de poder comptar amb espais com les biblioteques i els seus serveis"

La Biblioteca García Márquez, en Sant Martí.

La Biblioteca García Márquez, en Sant Martí. / Jesús Granada

A qui no li agrada visitar una botiga de llibres? Mirar diferents portades, fullejar les novetats del sector editorial… Tot per trobar el llibre perfecte. Sovint, però, un cop devorat el llibre, el deixem en qualsevol prestatgeria de casa on acabarà acumulant pols. O el que és pitjor, no l’acabarem llegint perquè ja no ens interessa, o els deixarem a mitges perquè no el trobem suficientment bo.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Sembla que moltes vegades ens oblidem que comptem amb una gran xarxa de biblioteques al voltant del país. Aquestes instal·lacions, plenes de llibre de tot tipus, ens proveeixen d' històries de tota mena gratuïtament, donant-nos l’oportunitat de descobrir una nova lectura sense gastar-hi diners i sense ocupar espai de forma permanent a casa nostra. No només això, sinó que les biblioteques també ens ofereixen espais on treballar o desconnectar, a més de diferents activitats culturals per conèixer el món i la societat en la qual vivim.

Hem de ser conscients de la gran sort que tenim de poder comptar amb espais com les biblioteques i aprofitar tots els avantatges que ens donen. Així, descobrirem noves realitats, actuals i històriques, i aprendrem sobre el món en el que vivim.

Participaciones de loslectores

Másdebates