Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"No em sembla bé que les Vespes i els Seat 600 no puguin sortir a la cavalcada de Reis de Sabadell"

Imagen de una cabalgata de Reyes.

Imagen de una cabalgata de Reyes.

M’he assabentat que en la propera Cavalcada de Reis de Sabadell, no sortiran les Vespes ni els Seat 600, presents des de fa més de 30 anys, a causa de l’impacte ambiental que produeixen aquests bonics vehicles.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Aquestes joies, que haurien d’estar en un museu, estan encara vives gràcies als seus propietaris, que les cuiden, revisant i passant totes les ITV, perquè un dia a l’any, durant una estoneta, ens facin emocionar recordant la nostra infantesa, als nostres avis, pares i les nostres vacances a Benidorm i treguin un somriure a grans i petits.

Crec que els nostres polítics haurien de valorar més aquests moments d’alegria i il-lusió que donen aquests estimats cotxes i motos, que no pas el minúscul impacte que poden producir, sortint al carrer un dia a l’any.

Felicitats a tots els propietaris d’aquestes joies clàssiques i seguiu cuidant i protegint aquest patrimonio històric que alguns no saben apreciar. Gràcies i endavant.

Participaciones de loslectores

Másdebates