Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Ens roben el mòbil, el localitzem i la policia ens diu que no demanarà ordre judicial per un telèfon"

Un coche de los Mossos d’Esquadra.

Un coche de los Mossos d’Esquadra.

Ahir van robar a la meva mare. Quan entrava al cotxe, després de carregar les bosses del supermercat, un senyor li va picar a la finestra i li va dir que li havia caigut alguna cosa a terra. Ella va sortir del cotxe i, en aquell moment, un altre senyor li va obrir la porta del copilot per robar-li la bossa de mà i sortir corrents.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

A part de l’ensurt, el dia va continuar amb anul·lació de targetes, canvis de claus, evitació d’estafes telefòniques, denúncies a la policia i duplicats de targetes SIM. A última hora del dia vam localitzar el mòbil, a un bloc de pisos de L' Hospitalet de Llobregat. Teníem la direcció exacta. Vam trucar a la policia emocionats per donar-los la informació.

Ens van respondre que no hi podien fer res sense una ordre judicial i que no la demanarien per un simple mòbil. Ens sentim desprotegits. Sentim que la llei protegeix als delinquents i se’ls permet fer aquests furts amb tota la tranquil·litat. Això s’ha de solucionar, no podem permetre que encara passin aquestes coses i que no rebin cap conseqüència.

Participaciones de loslectores

Másdebates