Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"A les residències de gent gran falten controls i vigilància per evitar accidents"

La Residencia Juan XXIII de Aravaca, donde se produjo el incendio, a 18 de febrero de 2024, en Madrid (España).

La Residencia Juan XXIII de Aravaca, donde se produjo el incendio, a 18 de febrero de 2024, en Madrid (España). / Matias Chiofalo - Europa Press

Ana Ramírez

L'any passat, Marea de Residències de Catalunya va mostrar, a través de les cartes al director d' EL PERIÓDICO, la causa de tants incendis a les residències de tota la península ibèrica. Des de llavors, s'han seguit publicant notícies referents als incendis. Ara, a la residència Juan XXIII a Aravaca (Madrid), on aquest més han mort tres dones, i segons diu la premsa és van fer els controls i tot va resultar estar bé. En canvi, els bombers ara han precisat que les portes estaven bloquejades i els sistemes antiincendis eren deficients.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Això ens demostra un cop més que les residències de gent gran d'aquest país estan deixades, per molt que diguin que durant la pandèmia va ser tot culpa de la covid. Podem dir que no és així, que no hi pot haver centres on viuen persones fràgils sense controls exhaustius, ja que els repetits incendis ens demostren que no es fa bé, ni els controls ni la vigilància.

Participaciones de loslectores

Másdebates