Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

¿A qui votaré? No ho sé, però aniré a votar

Elecciones municipales de mayo del 2015.

Elecciones municipales de mayo del 2015. / Jordi Cotrina

Polítics i religiosos estan desacreditats. La glòria militar, l’honor de la bandera i la defensa d’una pàtria eren paraules del temps de conquestes però ja fa anys s’han acabat, i espero que per sempre.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Militars, policies, alcaldes, guàrdies de tot el món, avui dia hi són per la defensa de la unitat de la pàtria d’Espanya? Per l’honor d’una bandera? No. L’exèrcit, els policies i guàrdies custodien la tranquil·litat dins les grans potències i en petites pàtries, dels rics i poderosos que s’han apoderat dels últims avanços científics i tecnològics per exterminar tots els seus enemics encara que s’amaguin sota terra. Els grans genocidis sempre els han fet i els fan encara les grans nacions.

Espanya és una petita nació que forçosament ha de viure en pau. El capital amo senyor de la terra domina les autoritats distribuint el seu comandament entre els polítics de torn que no tenen cap afer més extraordinari que aturar una vaga protestant pels impostos i pels salaris baixos. Serien capaços d'apallissar i condemnar, i potser també disparar, sobre una manifestació de gent pacífica reclamant llibertat, igualtat, fraternitat. L’1-O hi havia mirades assassines i pensaments d’odi, però també hi van haver més de 2 milions de persones amb mirades d’amor, estimant i desitjant pau i llibertat per a tots. Qui tingui ull, que miri.

Afusellar un obrer o ciutadà que protesta potser ja no cal fer-ho. Però a un polític que escolta al seu poble que es queixa al parlament democràticament, aquest sí que és empresonat i condemnat a presó? Als polítics de torn que governen no els importa per res la justícia social, sols volen mantenir el seu estatus, és a dir la unitat d'Espanya. 

Nacionalistes, independentistes, catalans, espanyols, tots som cristians i persones de pau, així doncs... Què ens passa? Qui ens enganya i qui diu la veritat? Jo segueixo sense saber a qui votar. Si que sé a qui mai votaré, però... I tu, ho saps?                                          

Sigues lliure, raona i... Vés a votar

Participaciones de loslectores

Másdebates