Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'un lector: "Alguns progressistes son més extrems que els propis ultres"

Primera parte del escrache en la calle Ferraz de Madrid el 17 de noviembre. Aún no han llegado los jóvenes más radicales.

Primera parte del escrache en la calle Ferraz de Madrid el 17 de noviembre. Aún no han llegado los jóvenes más radicales. / David Castro

Si prefereixes l'esport masculí al femení, ets un masclista. Si ets catalanista, però no antiespanyolista, ets un botifler. Si consideres que aquells immigrants mal formats laboralment exerceixen l'intrusisme professional, ets un racista. Si creus que construir una mesquita urbana no sempre és prioritari, ets un islamòfob. Si no t'agrada la disbauxa, sovint inherent a les reivindicacions LGTBI, ets un homòfob. Si l'avortament i l'eutanàsia et provoquen algun dilema moral, ets un reaccionari. Si tractes al discapacitat sense complaença ni paternalisme, ets un insensible. Si et sobta negativament l'extremada indumentària de moltes adolescents, ets un retrògrad. Si propines una natjada suau i puntual al teu fill, ets un maltractador. Si excepcionalment estàs d'acord amb alguna llei promoguda pel PP ets un feixista...

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Amb aquesta radicalització ideològica, no s'estan convertint alguns progressistes en gairebé més extrems que els mateixos ultres de soca-rel?

Participaciones de loslectores

Másdebates