Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"El llegat de la cadena Pimkie perdurarà per la seva influència en altres noms de la moda"

Archivo - Tienda de Pimkie

Archivo - Tienda de Pimkie / PIMKIE - Archivo

L'adeu a Pimkie, una cadena de roba que va deixar una empremta significativa en molts durant l'adolescència, evoca una onada de nostàlgia i reflexió sobre com aquesta marca va formar part de moments clau de les nostres vides. Les gairebé 70 botigues arreu de l'Estat eren més que llocs de compres; eren escenaris on descobríem i definíem el nostre estil, compartint experiències amb amics i connectant amb les últimes tendències de la moda.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

L'impacte de Pimkie no només es mesura en la seva presència física, sinó també en com va obrir camí a un nou paradigma de moda 'low cost'. Encara que la marca es retiri dels carrers espanyols, el seu llegat perdurarà a través de la influència que va tenir en altres grans noms de la moda, com Primark, Pepco, Zara, Stradivarius o Bershka, que han ocupat el seu lloc en el mercat. Aquesta transformació destaca la dinàmica canviant del món de la moda i com les preferències dels consumidors i les tendències del mercat continuen evolucionant al llarg del temps. Així, el comiat de Pimkie representa no només la fi d'una era sinó també una oportunitat per recordar i apreciar com aquesta marca va influir i va formar part d'un capítol important de les nostres vides.

Participaciones de loslectores

Másdebates