Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

¿Per què els anuncis de colònies són tan eròtics?

Tania Balastegui

Què està passant amb els anuncis de colònies? No és que em consideri  especialment tradicional, però d'aquí a veure espots publicitaris que  semblen sortits d'una pel·lícula eròtica, hi ha una gran diferència.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És evident que si tenen aquest contingut és perquè el target al qual  es dirigeixen inconscientment (o de forma no tan inconscient) és el que demana.  Dubto molt que algunes de les millors agències de publicitat, que són  les que es troben darrere d'aquests espots, no hagin fet l'adequat  estudi de mercat per dirigir-se d'aquesta manera al seu públic objectiu.

Em preocupa el missatge amb l'alt contingut eròtic amb el que es  suposa que s'identifiquen els nostres joves. Sincerament, tot això em frena molt a comprar alguna de les colònies  que tenen aquest tipus de missatge. Em sembla fins i tot irresponsable  per part meva.

El tot s'hi val en publicitat crec que no hauria de ser una pràctica  tan recurrent com veiem en els últims temps.

Les tendències canvien, és evident, però els publicistes haurien  d'estar una mica més compromesos amb la causa. Els nostres joves es  condicionen molt amb la publicitat, i fan moltes més coses amb les que  es podria cridar la seva atenció. No fomentem la senzillesa del  missatge entre els joves.

Tan de bo puguem veure espots publicitaris més  creatius originals que trenquin amb aquesta tendència en la que ens trobem.

Participaciones de loslectores

Másdebates