Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'un lector: "Soc un pare i un mestre fart de l'escola no inclusiva"

Manifestación para pedir más recursos para la escuela inclusiva

Manifestación para pedir más recursos para la escuela inclusiva / ELISENDA PONS

Cristian Romera

Soc mestre de primària i pare d'acollida d'un infant de 6 anys que fa 1r de primària a una escola pública municipal de la ciutat de Barcelona. Al mes de gener, vaig rebre un comunicat del centre educatiu on estudia el meu fill dient-me que aquest no pot fer ús del menjador per les seves actituds disruptives dins del centre. Disconforme amb aquesta mesura, vaig preguntar al Consorci d'Educació de Barcelona (CEB) si això ho poden fer i em van dir que sí, ja que la gestió del temps del migdia la fa una empresa privada. Tot i no estar d'acord amb aquesta mesura, l'accepto, però lluito per la normalització escolar del meu fill.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Fa un mes i mig, l'escola em va dir que demanarien una vetlladora al CEB per a que el nen pugui fer ús del menjador. Aquesta setmana, a hores d'ara, tècniques del Consorci diuen que ho estan valorant i que encara no saben res (si volguessin, aquest recurs ja estaria més que acceptat).

I ara jo em pregunto: on és l'escola inclusiva? On són els recursos per donar resposta a les necessitats educatives i personals de l'alumnat? On? A què destina els diners, Educació? A fer vídeos amb pur estil marquetià com els d' "Un bon mestre et canvia la vida", per tocar el cor de les persones i guanyar vots per a les properes eleccions? Per això sí que hi ha diners, senyors? En fi...

Per una escola pública i de qualitat!!!

Signat: un pare i un mestre fart de l'escola no inclusiva!

Participaciones de loslectores

Másdebates