Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Qui protegeix el disseny de Ildefons Cerdà?"

Obras en la calle Consell de Cent con Comte de Borrell, en agosto de 2022

Obras en la calle Consell de Cent con Comte de Borrell, en agosto de 2022 / Ricard Cugat

Soc veí de L'Eixample i veig, aterrat, com l'actual alcaldessa (em nego a utilitzar el terme "nostra"), fa i desfà amb una impunitat sorprenent, sense respectar, ni tan sols, el disseny del nostre barri que s'ha fet internacional i emblema de Barcelona. Ildefons Cerdà va crear cantonades úniques, que donen el caràcter singular que tots apreciem.

Entretodos

¿Eres vecino de L'Eixample? Háblanos de tu distrito

Publica en Entre Todos tu experiencia en primera persona vinculada a los distintos barrios de este distrito barcelonés

Ara sembla que aquest disseny no aporta cap valor, i que destruir una imatge amb més de 150 anys d'història entra dins de les atribucions de qualsevol càrrec públic.

Confio en el fet que, durant els mesos que falten per celebrar les eleccions vinents municipals, ningú permeti més barbaritats com les que estem patint els veïns de l'eixample amb el pretext de "la ciutat pels ciutadans, no pels cotxes". Senyora Colau, els ciutadans també tenim cotxes i volem conservar el nostre barri amb el disseny que tan orgullosos ens fa sentir.

Participaciones de loslectores

Másdebates