Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Necessitem molts més Mossos d'Esquadra

Una promoción de los Mossos celebra su graduación en el 2005.

Una promoción de los Mossos celebra su graduación en el 2005. / JOSEP GARCIA

Ara i aquí, a Catalunya, necessitem molts més Mossos d'Esquadra. De fet, la convocatòria de 500 places encara es queda curta. El que és intolerable és que que el govern espanyol posi bastons a les rodes –per raons econòmiques, que de fet són polítiques– tot argumentant només es poden crear 50 places.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És una vergonya en majúscules. En aquests moments caldria doblar les plantilles no només de la policia de Catalunya, sinó també dels bombers, dels mestres, dels metges i dels funcionaris de justícia. En qualsevol cas és imprescindible tirar endavant la convocatòria de les 500 places de mossos, altrament tindrem un país col·lapsat (amb poca qualitat de vida).

Ara i aquí, ens calen més comissaries al conjunt del territori. Per exemple a L'Alt Empordà, un territori molt disseminat, amb molts municipis. A Portbou ens fa falta una comissaria dels Mossos amb tots els ets i uts. Necessitem molts més Mossos d'Esquadra a les zones transfrontereres, com per exemple a Portbou i a La Jonquera. És urgent .

Participaciones de loslectores

Másdebates