El Periódico

La aportación de los lectores

¿Qué opinas del movimiento #MeToo?

Mentres les coses no canviïn, #MeToo

ALBERT BERTRAN

Aina CarcassonaBarcelona

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Viernes, 2 de febrero del 2018 - 13:45 h

Davant la campanya que ja fa uns mesos s'ha iniciat amb el #MeeToo, i la proposta que comença a prendre cos a les xarxes socials sobre una vaga femenina el pròxim dia 8 de març, dia de la dona, es posa de manifest com és encara de patriarcal i masclista la societat actual. Quantes vegades les dones ens hem sentit amenaçades al llarg de la nostra vida, ja sigui de nit, caminant per un carrer fosc i havent de córrer, amb comentaris masclistes sobre el nostre físic, quantes vegades s'ha hagut de sentir, tu para taula que ets dona, o el no ploris com una nena?

És hora de dir prou, que els homes prenguin consciència que som persones i no objectes de plaer. La societat ha d'assumir que una dona no és culpable de res pel sol fet de ser dona. Les dones hem de poder gaudir de la mateixa llibertat que els homes, sense carregar frases tòpiques, sense el llast d'unes imposicions que ens venen donades i amb les mateixes oportunitats que els homes. Mentre això no passi, campanyes com el #MeeToo seguiran sent imprescindibles.

Participaciones de los lectores

Mentres les coses no canviïn, #MeToo

Aina Carcassona Barcelona

Davant la campanya que ja fa uns mesos s'ha iniciat amb el #MeeToo, i la proposta que comença a prendre cos a les xarxes socials sobre una ... Seguir leyendo

La valentía del #metoo

Irene Font Barcelona

Gracias a todas las mujeres y hombres que durante estos días hacen públicas las agresiones sexuales con el 'hashtag' #metoo... Seguir leyendo

#Metoo, acabar con la violencia machista

Andrea Castillo Sant Boi de Llobregat

Después de destaparse los casos de abusos sexuales del productor de cine Harvey Weinstein, la actriz ... Seguir leyendo