Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Marsans i Gerardo Diaz: ¿I als usuaris qui ens retornarà els diners?

A propòsit de la notícia del reconeixement de culpabilitat per part de Gerardo Díaz Ferran d’haver-se apropiat de 4,4 milions d’euros dels clients de Marsans; segons sembla, el fiscal li ha rebaixat la condemna de 4 a 2 anys. Això, per ser un bon noi i reconèixer la seva responsabilitat en la malifeta.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ara bé, als centenars de clients que vàrem perdre la possibilitat de viatjar, amb bitllets comprats, no ens seran retornats els diners invertits, mai; segons s'ens va notificar fa un munt de mesos per part del bufet d’advocats que es va oferir a portar el cas. ¿Quina justícia tenim que allibera, ni que sigui parcialment, de responsabilitats el culpable i condemna l’innocent que de bona fe contracta un servei que no l’hi ha estat cobert?  En el nostre cas, tres vols d’anada i tornada que vàrem haver de pagar per partida doble i amb recàrrecs d’última hora. ¿Els advocats cobraran?  Aquests sí, de ben segur que sí cobraran els seus emoluments. 

Malauradament, aquest és el miserable país en el que ens ha tocat viure, la Justícia del qual, canvia 2 anys de presó per quasi 5 milions d’euros. Sempre afavorint els mateixos corruptes i mafiosos. I el pitjor de tot, és que els diners sostrets no són retornats mai. 

Participaciones de loslectores

Másdebates