Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"La màgia que ofereixen les sales de cine no la tens a casa"

Sala de cine

Sala de cine

Quan es diu que el cinema a les sales està desapareixent, m'adono que la sala de Torroella de Montgrí passa tot el contrari i que compta, en canvi, amb més assistents que mai. I és així que sovint sento, mentre hi faig cua, comentaris sobre el fet que no hi ha comparació possible entre poder veure un film a la pantalla gran d'un cine en silenci o veure'l a casa a la del televisor. L'espectacle i la màgia que ofereix la primera depassa qualsevol comparació amb la segona.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

D'altra banda, si bé és veritat que s'està promovent el fet perquè hi hagi més creació audiovisual pròpia i aquesta està creixent i és bona, pel mateix caldria també promoure la visió del cine a les sales corresponents de sempre.

Mentrestant sé quina és la cartellera d'aquesta setmana i quines pel·lícules gaudiré al cinema de la vila. Això sí, arribant amb temps, perquè hi ve també tot de públic de les poblacions del voltant que no disposen d'aquest servei cultural i el volen fruir com fan els autèntics amants del cine.

Participaciones de loslectores

Másdebates