Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'esport femení també existeix

Hola, sóc una noia d'onze anys a qui li agrada fer esport i veure esport practicat per noies a la televisió. El problema, però, és que  els canals de televisió normalment només emeten esports de nois.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La majoria de la gent només sap que el primer equip masculí del  F.C.Barcelona ha  guanyat la Champions, que la selecció espanyola de bàsquet masculina  ha guanyat l'Eurocopa ... Però no saben que als darrers Jocs Olímpics ( Londres 2012 ), 11 de  les 17 medalles d'Espanya van ser femenines, que l'equip de futbol  femení del F.C.Barcelona està competint a la Champions ...

En aquest sentit, l'esport femení continua sent invisible. Al no  generar l'audiència necessària, l'esport femení no es coneix, i per  tant, no es crea afició. Entre tots podem aconseguir que les televisions i els diaris facin  més visible l'esport femení, ja que crec que s'ha guanyat un espai  important amb totes les victòries aconseguides per les dones els  darrers anys.

Espero que al final, a les dones i als homes. se'ls valori per igual.

Participaciones de loslectores

Másdebates