Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"És intolerable que unes soldats israelianes es facin un selfi amb les runes de Gaza al darrere"

Mujeres soldado israelís posan para una foto en la frontera con la Franja de Gaza, al sur de Israel, el 19 de febrero.

Mujeres soldado israelís posan para una foto en la frontera con la Franja de Gaza, al sur de Israel, el 19 de febrero. / Tsafrir Abayov / AP

Vergonyosa imatge la d'unes dones soldat israelianes fent-se un 'selfie' amb la destrucció de Gaza com a teló de fons. El pou d'abjecció de l'espècie humana no té fons i aviat es veurà -si no s'ha vist ja- algú posant amb un mort abatut als peus com si fos un lleó caçat a la sabana africana.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Que un psicòpata o un terrorista actuï així -o molt pitjor- és acord amb la seva amoralitat malaltissa o amb la seva bogeria fanàtica, però que un soldat o un policia (recordin els casos nord-americans) ens "obsequiïn" amb aquestes conductes absolutament paranoiques, derivades de un odi infinit i atroç, és totalment intolerable i absolutament condemnable.

No podem esperar gaire d'aquest moment històric en què opositors polítics són sistemàticament assassinats (Rússia ); Assange està a punt de ser extradit als EEUU (i podrir-se en una presó) per denunciar tortures i massacres de l'exèrcit nord-americà; o un delirant Netanyahu arrasa Gaza sense miraments, amb la comunitat internacional mirant cap a una altra banda.

"Si el món s'ha tornat boig, que pari un moment que en baixo".

Participaciones de loslectores

Másdebates