Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"I de cop... l'olor de la gespa mullada! Aventures i desventures d'anar al Camp Nou en temps de pandèmia"

Lewandovski celebra uno de sus goles en el Camp Nou

Lewandovski celebra uno de sus goles en el Camp Nou

El 14 de setembre vaig recuperar la sensació de tornar amb el meu fill, 18 mesos després, al Camp Nou. A l'arribar a l'estadi, obres inesperades. La senyora alcaldessa va decidir canviar les zones d'aparcament i d'accés, però el club no hi comptava en les seves mesures preventives. Resultat: una riuada de gent en dos sentits per un pas de no més de dos metres d'ample. Això sí, tots amb la FFP2 i amb el gel a la butxaca.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

L'entrada al camp, perfecta. Una col·lecció de tanques perquè cap ovella es perdés. Només faltava la Coloma dirigint el ramat. I de cop... l'olor de la gespa mullada! Quines sensacions! Busquem el seient assignat i... ocupat. Un grup de nois han decidit en dos minuts que són bombolla, ocupen els llocs que no toquen i la FFPD els serveix de tovalló. No es pot menjar al camp, però... Busquem uns altres seients. Un cop aposentats, una altra bombolla de recent creació seu darrere nostre. Aquests, la FFP2, es pensen que és una branca de Formació Professional. Es passen el partit cridant i animant l'equip. Com no! És el més semblant a l'oci nocturn! Bé... resem perquè estiguin vacunats. La cara d'impotència dels porters del club ja indica que no hi ha res a fer.

I després del partit, la sortida 'esglaonada'. Bons intents des de megafonia, però ningú comptava que el partit invitaria a marxar abans d'hora i que l'endemà era laborable. Resultat: campi qui pugui. Al camí cap el transport públic riuades denses de gent (sense mascareta: després d'estar al camp tapats, ara toca respirar!), esquivant despitats i atropellant gent amb cadira de rodes. I la sorpresa final: la parada del Tram, a petar. I el següent no passa fins 12 minuts més tard. Resultat: un efecte similar a veure venir els braus a 'la calle' Estafeta. Els crits de queixa s'apaguen amb la megafonia: "es recomana mantenir la distància de seguretat i no parlar durant el trajecte". Per sort, només van ser 25 minuts com a sardines. No vaig saber trobar on explicava el club que l'ajuntament no reforçaria el transport públic a la sortida del partit.

Si d'aquí a quatre dies estem bé, donarem les gràcies a la senyora Moderna i al senyor Pfizer. Fins al següent partit!

Participaciones de loslectores

Másdebates