Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Hem d'asumir la nostra responsabilitat individual en la lluita pel medi ambient

Aquests dies el canvi climàtic s'ha fet ressò en tots els mitjans de  comunicació per la cimera de Paris, i un cop sembla que les 'altes  esferes' han signat un acord de compromís amb una moderada ambició,  hauríem de prendre part en aquesta motivació de canvi altres agents  que intervenim amb els nostres actes diaris a la contribució d'un món  més sostenible, o pel contrari embrutem encara més el planeta.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No tan  sols és important que les cimeres que congreguen països d'arreu del  món puguin arribar a punts en comú per la millora de l'eficiència dels  recursos i el control de les emissions i residus, sinó que és fa  imprescindibles que cadascun en tot allò que estigui a les seves mans,  procurem fer actes en benefici del medi ambient.

Amb això m'estic  referint al reciclatge, al consum responsable dels béns, al número  interminable de burilles que trobem en llocs públics (platges, parcs i  jardins...) a sentir-nos responsables quan veiem deixalles a les  voreres dels carrers... Cal doncs consciència i sentit comú, si el que  volem és respirar millor i conviure amb aire saludable. Per poder  exigir a les grans institucions contundència en les mesures, hem  d'assumir el nostre paper com a responsables del canvi.

Participaciones de loslectores

Másdebates