Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Gràcies pels kilòmetres fets per l'ELA

Batec a batec, pas a pas, fronts regalimant suor; volent arribar a l' últim kilòmetre, volent arribar a la meta: com si us hi anés alguna cosa més que la vida! Rostres desdibuixats em venen sovint a la  ment. ¿Qui sou? ¿La nostra artèria sanguínia, el nostre medicament que no tenim i que ens dóna al coratge per seguir endavant? ¿O el tranquil·litzant que ens acompanya per aquest angost camí?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Sou el ressò incondicional, sense el qual a penes ningú ens coneixeria. Ho doneu tot a canvi de res, però potser i tan sols potser, en un futur no llunyà , junts de la mà podrem dir que l'hem vençuda, aquesta ELA; que podrem caminar sense crosses, que podrem parlar sense estrafer les veus i que arribarà un dia en què el temor no ens aigualeixi les hores.

Parlo per mi i per tots quan us dic "gràcies", pels milers de kilòmetres recorreguts, gest que us honra com a persones. I no puc marxar sense dir-vos que us admiro, i que no defalliu,  perquè ens les vostres mans reneix part del nostre futur.

Participaciones de loslectores

Másdebates