Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Com a fidel seguidora del Girona, m'omple d'orgull veure com aquest equip no té límits"

Stuani, que anotó el 3-2 en el tiempo añadido, y Aleix García celebran el triunfo del Girona sobre el Betis en Montilivi.

Stuani, que anotó el 3-2 en el tiempo añadido, y Aleix García celebran el triunfo del Girona sobre el Betis en Montilivi. / Europa Press

El Girona FC està a les portes d'una gesta històrica que podria canviar per completament el panorama futbolístic de la ciutat. Temporada plena d'emocions i victòries, l'equip gironí es troba en una posició privilegiada per assegurar la seva participació en la lliga de campions a la UEFA la següent temporada.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Aquest èxit sense precedents no només representaria una fita per al Girona FC, sinó un gran impuls a l'economia local i el turisme a la regió promovent la imatge de Girona com a un destí esportiu de primer nivell.

D'altra banda, aquest èxit representa la bona gestió esportiva en la qual el club ha treballat durant anys. No només és una meta esportiva sinó que un compromís que requerirà esforç, dedicació i treball en equip per part de tots els involucrats al club.

Com a fidel seguidora del Girona FC m'omple d'orgull i emoció veure com aquest equip no té límits, i amb esforç, dedicació i perseverança lluiten pel millor futur del club. Seguidors del Girona, continuem somiant!

Participaciones de loslectores

Másdebates