Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Expulsats per solidaritzar-se amb un immigrant

Pasajeros del vuelo de Vueling con destino a Dakar se niegan a sentarse para impedir la expulsión.

Pasajeros del vuelo de Vueling con destino a Dakar se niegan a sentarse para impedir la expulsión.

Expulsen d'un vol al Senegal a onze persones que es van solidaritzar amb un immigrant a qui la policia va entrar a l'avió emmanillat i gemegant. Resultat: aquesta persona igualment deportada en contra de la seva voluntat, amb un present i futur ben segur dramàtic, i totes les persones valentes que van intentar frenar aquest despropòsit, expulsades del seu viatge.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Polítiques inhumanes i vergonyoses. Milers de persones patint un sofriment insuportable, provocat per una Europa que, de manera hipòcrita, diu defensar els drets humans. Gent empresonada i deportada per no tenir un simple paper.

És repugnant el què està passant i com els líders europeus, tan ben planxats ells, amb cara de no haver trencat mai cap plat, giren l'esquena als que fugen de la guerra i la misèria. De veritat no sé com poden dormir tranquils. I tampoc entenc com tots plegats no ens revoltem enfront aquesta realitat tan denigrant.

Personalment, dono les gràcies als valents que van fer front a la injustícia. Ells sí que van defensar els drets que tots tenim com a éssers humans.

Participaciones de loslectores

Másdebates