Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Esplèndida Passió d'Esparraguera

Començo per dir que, fins ara, només l’havia travessada. Alguna vegada en cotxe. D’altres caminant cap a Montserrat. I que no hi tinc ni família, ni amics, ni interessos. Parlo d’Esparreguera.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

I va ser ahir que hi vaig fer estada només d’unes hores. Era una activitat que teníem pendent de fa molts anys. Potser més de 30. Mai no era el moment. Fins enguany. Parlo de la Passió d’Esparreguera. I vaig decidir que havia de transmetre la vivència. No m’esperava tot el que vaig viure. Teatre esplèndid i organització perfecte. Una posta en escena espectacular, brutal. Una rapidesa en el canvi d’escenes increïble. Més de tres-cents actors, músics i cantants. Tots voluntaris. Excel·lents. I cireretes del pastís: una visita guiada a les instal·lacions del teatre magnífica i un excel·lent dinar al Recó on vàrem decidir anar. Desitjo als responsables de tot plegat que continuïn la molt bona feina per molts anys. 

Participaciones de loslectores

Másdebates