Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Els infants de l'IE Pallerola de Sant Celoni necessiten amb urgència l'edifici de l'ESO"

Los alumnos de Secundaria y Bachillerato vuelven a las aulas con más del 70 por ciento de los jóvenes vacunados

Los alumnos de Secundaria y Bachillerato vuelven a las aulas con más del 70 por ciento de los jóvenes vacunados

Els infants de l’IE Pallerola de Sant Celoni necessiten amb urgència l’edifici de l’ESO que porten esperant des del 2019.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Fa quatre anys el Departament va anunciar-nos que el nostre centre passaria a ser institut escola el curs 2019-2020. Des de llavors, no hem tingut més remei que perdre provisionalment aules i espais per encabir els cursos que han anat pujant, però ara ja no tenim espais per a les tres línies d’ESO que pugen al setembre.

El compromís del Departament era que a l’abril de 2020 començaria la primera fase de les obres, que havia d’estar enllestida el setembre d’aquell mateix any. Han passat els anys i ens trobem que som al març del 2022 i, no només no han començat unes obres que ja haurien d’estar acabades, sinó que ni tan sols hi ha l’empresa adjudicada per fer-ho. Els motius són múltiples, però les víctimes són sempre les mateixes: els infants i els docents. Les famílies estem convençudes que desencallar la construcció és una qüestió de voluntat política.

No tenir uns equipaments en condicions per a la secundària afecta a tots els alumnes, ja que els espais dels petits s’han d’adaptar i compartir amb els grans.

Som un institut escola orgullosament divers amb un equip directiu, mestres i professionals compromesos, però necessitem que des del Departament es posin els recursos necessaris. Cal accelerar la construcció del nou edifici de l’ESO.

No podem ni volem permetre’ns que ens omplin el pati amb més mòduls i no ens podem permetre començar de zero.

Necessitem respostes ja! El temps apreta!

Participaciones de loslectores

Másdebates