Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Créixer amb la dansa

Un momento del espectáculo de Acosta Danza en el castell de Peralada.

Un momento del espectáculo de Acosta Danza en el castell de Peralada. / TOTI FERRER

Us imagineu un món sense dansa, sense moviment? Des de ben petits sentim la necessitat de mouren's, i alguns infants fins i tot ballen abans que parlen. La dansa ens aporta nombrorsos beneficis sense adonar-nos-en, però que són necessàris per al bon desenvolupament del cos i de la ment.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La dansa ens ajuda a prendre consciència del nostre propi cos, activa la musculatura, i desenvolupa les nostres capacitats psicomotores. A més de la coordinació, s'aprèn a controlar la respiració i es treballen els bons hàbits de postura, la flexibilitat i l'equilibri. També es treballen la disciplina i la constància des del primer moment, es desenvolupa una capacitat de concentració més alta i estimula la memòria. 

La dansa representa una constant superació personal, fomentant l'autoestima i la confiança en els més petits, i per això és important que tinguem en compte els valors i els beneficis que poden rebre els nostres fills a través de la dansa i que s'inclogui en el seu ensenyament bàsic.

Participaciones de loslectores

Másdebates