Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Val la pena córrer el risc de viatjar per turisme a països considerats perillosos?"

La ciudad turística de Bamiyán, en Afganistán

La ciudad turística de Bamiyán, en Afganistán / Goran Tomasevic

Tres turistes catalans van resultat morts fa uns dies en un atemptat terrorista a l’Afganistan. El Ministeri d’Exteriors recomana no viatjar a aquest país “sota cap circumstància” per existir un alt risc de segrest o atemptat terrorista.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Voldria compartir la meva preocupació arran de l'augment de viatges a aquest destí considerat perillós. No obstant, la xifra de turistes ha augmentat en els últims tres anys.

La llibertat de moviment, el coneixement de nous territoris i cultures i el desig d’aventura són inherents a la condició humana, malgrat això, els turistes han d’estar previnguts per les agències de viatges i per les plataformes digitals que promocionen aquest tipus de vacances a països amb problemes polítics i de seguretat, per l’alt nivell de risc que aquests desplaçaments comporten.

I ara ens sorgeixen algunes preguntes: per què han matat a aquests turistes? Val la pena córrer el risc de viatjar a llocs arriscats? És un perill ser occidental a l'Afganistan?

Participaciones de loslectores

Másdebates